Beschikbare Wmo consulent in de regio Utrecht

Profiel 1: Hans
Hans heeft ruim 15 jaar ervaring als Wmo Consulent. Met zijn ruime kennis, ervaring en prettige persoonlijkheid heeft hij al diverse teams ondersteund bij het wegwerken van o.a. achterstanden.Het specialisme van Hans is Wonen, Rollen en Vervoer (WRV). Hij is bekend met de kanteling en kan op meerdere gebieden ingezet worden. Hij heeft ervaring met de volgende systemen: WmoNed., GWS4all, Suite van GWS, Xential, Digitaal Leef Plein en Zaaksysteem. Samenwerkend, resultaatgericht, empathisch, flexibel en vooruitstrevend zijn de eigenschappen die Hans kenmerken.

In de regio Midden-Nederland is Hans per direct beschikbaar voor 24-28 uur per week.


Profiel 2: Aida

Aida is een Wmo consulent met 2 jaar ervaring. Ze is in staat om plannen en opdrachten in concrete acties om te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. Luisteren gaat haar goed af, waardoor ze goed kan inspelen op de wens van de klant. Dit in combinatie met haar communicatieve vaardigheden maakt haar klantgericht. Aida presteert vaak het beste wanneer er in korte termijn veel werk verricht moet worden. Dan is ze scherp en is het voor haar een uitdaging om een extra stap te zetten.

Aida is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in de regio Noord-Holland/Midden-Nederland.

 

Profiel 3: Karin

Karin is een Wmo consulent met 2 jaar ervaring. Op de gebieden HbH en WRV zowel vanuit Zin als PGB. Ze is sociaal, enthousiast en behulpzaam en houdt ervan om met en voor mensen te werken en hen hulp op maat te bieden. Karin kan goed luisteren, beschikt over een groot empathisch vermogen en kan goed doorvragen. Bovendien heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is betrokken en betrouwbaar. Tot slot is Karin zeer klant- en servicegericht en heeft een proactieve houding.

Karin is per direct beschikbaar 32 uur per week in de regio Zuid-Holland en Noord-Holland.

Kan uw team de ondersteuning van Hans of Aida goed gebruiken? Of bent u op zoek naar een soortgelijk profiel in een andere regio? Neem dan contact op met onze recruiters Monique en Nadia via 088-3210102 of info@wmofirst.nl