Beschikbare Wmo consulent in de Randstad

Profiel 1: Aida

Aida is een Wmo consulent met 2 jaar ervaring. Ze is in staat om plannen en opdrachten in concrete acties om te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. Luisteren gaat haar goed af, waardoor ze goed kan inspelen op de wens van de klant. Dit in combinatie met haar communicatieve vaardigheden maakt haar klantgericht. Aida presteert vaak het beste wanneer er in korte termijn veel werk verricht moet worden. Dan is ze scherp en is het voor haar een uitdaging om een extra stap te zetten.

Aida is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in de regio Noord-Holland.

 

Profiel 2: Karin

Karin is een Wmo consulent met 2 jaar ervaring. Op de gebieden HbH en WRV zowel vanuit Zin als PGB. Ze is sociaal, enthousiast en behulpzaam en houdt ervan om met en voor mensen te werken en hen hulp op maat te bieden. Karin kan goed luisteren, beschikt over een groot empathisch vermogen en kan goed doorvragen. Bovendien heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is betrokken en betrouwbaar. Tot slot is Karin zeer klant- en servicegericht en heeft een proactieve houding.

Karin is per direct beschikbaar 32 uur per week in de regio Zuid-Holland en Noord-Holland.

Kan Aida of Karin uw team ondersteunen of bent u op zoek naar een soortgelijk profiel in een andere regio? Neem dan contact op met onze recruiters Monique en Nadia via 088-3210102.