Vacature Indicatieadviseur Wmo voor een gemeente in de buurt van Haarlem

WmoFirst zoekt een Indicatieadviseur Wmo voor een gemeente in de omgeving Haarlem. De opdracht is per januari 2021 voor minimaal 3 maanden.

Wat ga je doen?

Als Indicatieadviseur Wmo handel je zelfstandig meldingen en aanvragen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) af. Veelal zijn dit complexe vragen op verschillende leefgebieden die kunnen leiden tot een aanvraag voor een maatwerkvoorziening zoals rolstoelen, woonvoorzieningen, vervoersvoorzieningen, huishoudelijke ondersteuning, begeleiding (individueel en in groepsverband) en respijtzorg.

De afhandeling van de meldingen wordt gedaan vanuit het Loket Heemstede. Je voert keukentafelgesprekken tijdens huisbezoeken op basis van de ‘kanteling’. Daarbij stimuleer en adviseer je de klanten over zelfredzaamheid en hun netwerk. Je informeert klanten over wet- en regelgeving, (voorliggende) voorzieningen en diensten. Zo nodig win je medisch of technisch advies in en stel je programma’s van eisen op. Je beoordeelt kostenramingen op financiële en technische aspecten. De onderzoeksresultaten rapporteer je in een verslag aan de klant.

Wat bied jij?

Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau (bij voorkeur ergotherapie, verpleegkunde, fysiotherapie) en hebt ruime relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over empathisch vermogen, heb je zelfkennis en een pro-actieve werkhouding. Je bent makkelijk in de samenwerking, administratief sterk en ervaring met CiVision en Mens Centraal is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een salaris volgens de cao CAR-UWO
  • Doorgroeimogelijkheden naar o.a. Oreon;
  • Betrokken en bevlogen collega's
  • Trainingen, bijscholingen op maat en casuïstiekbesprekingen

Werken bij WmoFirst

Ontwikkeling, expertise, specialisatie, flexibiliteit, doortastendheid en een breed netwerk: Dat is waar WmoFirst binnen het Sociaal Domein voor staat. WmoFirst is een zusterorganisatie van Oreon Advies. Onze collega's zijn Artsen, Indicatieadviseurs, Wmo consulenten en Administratief medewerkers Wmo.

Heb je interesse? Bel dan met WmoFirst via 088-3210102 of stuur je cv naar info@wmofirst.nl.