Verfijn u keuze

Vacatures Wmo consulenten

Hieronder vindt u een overzicht van openstaande vacatures. 

8 vacatures gevonden

 • Vacature Indicatieadviseur Wonen Rollen en Vervoer (WRV) voor de gemeente Amsterdam

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) verzorgt de indicatiestelling en indicatieadvisering Wmo voor de gemeente Amsterdam.

  Heb je altijd al als Indicatieadviseur willen werken in Amsterdam? Wellicht is dit dé kans!

  WmoFirst is voor het Indicatieadviesbureau in Amsterdam op zoek naar een indicatieadviseur met ervaring in Wonen, Rollen en Vervoer (WRV).

  Het betreft een vacature voor langere tijd, voor 32-40 uur per week.

 • Vacature Indicatieadviseur WRV (Wonen Rollen en Vervoer) voor diverse opdrachten bij de MO-zaak

  WmoFirst zoekt voor haar zusterorganisatie MO-zaak een ervaren Wmo consulent die zich verder wil specialiseren als Indicatieadviseur WRV (Wonen Rollen en Vervoer). Je wordt onderdeel van een landelijk expertteam waarin je middels intervisie, coaching on the job en casuïstiekbespreking je ontwikkelt tot specialist.

  Ben jij HBO geschoold en heb je minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring of meerdere jaren ervaring binnen het vakgebied (bijv Medipoint, Welzorg, Meyra)? Graag gaan we dan met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 • WmoFirst is op zoek naar ervaren Wmo Consulenten!

  Voor gemeenten door het hele land zijn wij regelmatig op zoek naar Wmo Consulenten. Wij hebben vacatures in 12 provincies en werken samen met gemeenten in iedere regio. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 • Vacature Allround Wmo consulent bij de MO-zaak voor een gemeente

  Voor onze zusterorganisatie MO-zaak zoeken wij een allround Wmo consulent die indicaties wil verrichten voor een gemeente in Noord Brabant.

  Ben jij HBO geschoold, heb je minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring? Graag gaan we dan met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 • Vacature Indicatieadviseur Begeleiding en Beschermd Wonen bij de MO-zaak

  Voor onze zusterorganisatie MO-zaak zoeken wij meerdere Wmo consulenten die zich verder willen specialiseren in Begeleiding en Beschermd Wonen. Je wordt onderdeel van een landelijk expertteam waarin je middels intervisie, coaching on the job en casuïstiekbespreking je ontwikkelt tot specialist.

  Ben jij HBO geschoold, heb je minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring of meerdere jaren ervaring binnen het vakgebied (GGZ, RIBW)? Graag gaan we dan met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 • Vacature Programmamanager Omgevingswet

  Per 1 januari 2021 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. Voor een nieuw op te zetten label onder de FirstCompany Group zijn wij op zoek naar een ervaren programmamanager. Dit betekent veel ruimte voor eigen inbreng en vrijheid. We gaan samen bouwen aan een nieuw en succesvol label. Het totale project is erop gericht om voor een tijdige implementatie van de omgevingswet te zorgen. Jij zorgt ervoor dat de organisatie wordt voorbereid op de nieuwe wet en op de veranderopgave; de nieuwe manier van werken.

 • Vacature Indicatieadviseur Begeleiding voor de gemeente Amsterdam

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) verzorgt de indicatiestelling en indicatieadvisering Wmo voor de gemeente Amsterdam.

  Heb je altijd al als Indicatieadviseur willen werken in Amsterdam? Wellicht is dit dé kans!

  WmoFirst is voor het Indicatieadviesbureau in Amsterdam op zoek naar een indicatieadviseur Begeleiding. Het betreft een vacature voor langere tijd, voor 32-40 uur per week.