Verfijn u keuze

Vacatures Wmo consulenten

Hieronder vindt u een overzicht van openstaande vacatures. 

5 vacatures gevonden

 • Vacature Indicatieadviseur Begeleiding voor het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB)

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) verzorgt de indicatiestelling en indicatieadvisering Wmo voor de gemeente Amsterdam.

  Heb je altijd al als Indicatieadviseur willen werken in Amsterdam? Wellicht is dit dé kans!

  WmoFirst is voor het Indicatieadviesbureau in Amsterdam op zoek naar een indicatieadviseur Begeleiding. Het betreft een vacature voor in eerste instantie tijdelijk met de intentie voor langere tijd, voor 32-40 uur per week.

 • Vacature Administratief medewerker/ planner Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB)

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) draagt zorg voor de indicatieadvisering in het kader van de Wmo voor de gemeente Amsterdam. Binnen het IAB wordt de indicatieadvisering uitgevoerd door medisch adviseurs en indicatieadviseurs. Het gehele proces valt of staat met een bevlogen administratieve afdeling, die als eerste aanspreekpunt voor de Amsterdammer in staat is het gehele proces in goede banen te leiden. Wij zijn dan ook op zoek naar bevlogen administratief medewerkers die samen met ons deze uitdaging willen aan gaan.

 • Vacature Wmo consulent

  WmoFirst zoekt voor een gemeente in Zuid – Holland een Wmo consulent voor 32-36 uur per week. Je kan per direct starten voor de duur van 6 maanden met optie tot verlenging.