Verfijn u keuze

Vacatures Wmo consulenten

Hieronder vindt u een overzicht van openstaande vacatures. 

11 vacatures gevonden

 • Vacature Coördinator Administratie (Indicatieadviesbureau Amsterdam)

  WmoFirst zoekt een coördinator administratie voor IAB Amsterdam!

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) draagt zorg voor de indicatieadvisering in het kader van de Wmo voor de gemeente Amsterdam. Binnen het IAB wordt de indicatieadvisering uitgevoerd door medisch adviseurs en indicatieadviseurs. Het gehele proces valt of staat met een bevlogen administratieve afdeling, die als eerste aanspreekpunt voor de Amsterdammer in staat is het gehele proces in goede banen te leiden. Wij zijn dan ook op zoek naar een coördinator die de dagelijkse gang van zaken in goede banen kan leiden.

 • Vacature Jeugdhulp Consultatie en Advies

  WmoFirst zoekt voor een gemeente in de buurt van Zoetermeer een Jeugdhulp Consultatie en Advies. Iemand die per direct beschikbaar is voor 36 uur per week voor 12 maanden met optie tot verlenging.

 • Vacature Medewerker Advies en Informatie

  WmoFirst zoekt voor een gemeente in omgeving Utrecht een Medewerker Advies en Informatie. Je kan per direct starten voor 32-36 uur per week voor 3 maanden met optie tot verlenging.

 • Vacature Wmo consulent Sociaal Wijkteam

  WmoFirst zoekt voor een gemeente in de buurt van Zandvoort een Wmo consulent. Iemand die beschikbaar is voor 32-36 uur per week (vrijdag is een vaste dag) voor 12 maanden met optie tot verlenging.

   

 • Vacature Indicatieadviseur Wonen Rollen en Vervoer (WRV) voor het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB)

  Heb je altijd al als Indicatieadviseur willen werken in Amsterdam? Wellicht is dit dé kans!

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) verzorgt de indicatiestelling en indicatieadvisering Wmo voor de gemeente Amsterdam.

  WmoFirst is voor het Indicatieadviesbureau in Amsterdam op zoek naar een indicatieadviseur met ervaring in Wonen, Rollen en Vervoer (WRV). Het betreft een vacature voor langere tijd, voor 32-40 uur per week.

 • Vacature Administratief medewerker/ planner Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB)

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) draagt zorg voor de indicatieadvisering in het kader van de Wmo voor de gemeente Amsterdam. Binnen het IAB wordt de indicatieadvisering uitgevoerd door medisch adviseurs en indicatieadviseurs. Het gehele proces valt of staat met een bevlogen administratieve afdeling, die als eerste aanspreekpunt voor de Amsterdammer in staat is het gehele proces in goede banen te leiden. Wij zijn dan ook op zoek naar bevlogen administratief medewerkers die samen met ons deze uitdaging willen aan gaan.

 • Vacature Indicatieadviseur Begeleiding voor het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB)

  Het Indicatieadviesbureau Amsterdam (IAB) verzorgt de indicatiestelling en indicatieadvisering Wmo voor de gemeente Amsterdam.

  Heb je altijd al als Indicatieadviseur willen werken in Amsterdam? Wellicht is dit dé kans!

  WmoFirst is voor het Indicatieadviesbureau in Amsterdam op zoek naar een indicatieadviseur Begeleiding. Het betreft een vacature voor in eerste instantie tijdelijk met de intentie voor langere tijd, voor 32-40 uur per week.