Door Team WmoFirst

Corona virus

Beste consulenten, medewerkers en relaties,

Sinds zondag gelden er aangescherpte maatregelen voor Nederland om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Deze gevolgen zijn ook merkbaar binnen onze sector en daarom wijden wij in deze update extra aandacht aan dit onderwerp.

Zoals iedereen heeft kunnen merken is Nederland op dit moment in de ban van de maatregelen die genomen zijn tegen het Corona virus. Deze treffen ons allemaal. In elke beroepsgroep zijn de maatregelen dan ook zéér voelbaar. Zo ook binnen het Sociaal Domein van Nederlandse gemeenten. Als consulenten werken jullie elke dag samen met én voor andere mensen.

De komende tijd zullen wij allemaal op een andere manier aan het werk moeten en dit is flink wennen voor iedereen. Wij willen iedereen vragen om gehoor te geven aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij wensen alle consulenten en medewerkers binnen het sociaal domein en de zorg succes en sterkte in deze vreemde periode.

Voor vragen kunnen jullie ons altijd bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 321 0102

Informatie over het virus en de voorzorgsmaatregelen vindt u op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Relevant nieuws